0294 - 72 84 04

Ongediertebestrijder nodig in Amstelveen?

Wespen bestrijden Amstelveen

Wespen zijn insecten die in de zomer voor veel hinder kunnen zorgen. Omdat ze aangetrokken worden door lekkere, zoete geuren en felle kleuren én zullen steken zodra ze zich bedreigd voelen, hebben ze al vele etentjes, borrels en stranddagjes verpest. Je wilt het liefst dat deze dieren zo ver mogelijk uit de buurt blijven. Maar hoe doe je dat?

Uiteraard kun je allerlei huis-tuin-en-keukentrucs toepassen om wespen te weren, de middeltjes variëren van citroen met kruidnagel, wierook en opgebrande koffie tot zelfgemaakte wespenvallen. Het is echter een feit dat wespen nu eenmaal bij het zomerseizoen horen. Daarnaast zijn wespen ook zeer nuttige dieren, ze vangen bijvoorbeeld veel andere (hinderlijke) insecten.

Individuele wespen bestrijden is dan ook eigenlijk geen goed idee. Een ander verhaal wordt het natuurlijk wanneer er in of rondom je woning een wespennest is gebouwd. Is dit het geval? Schakel in Amstelveen of omgeving dan de hulp in van MDB ongediertebestrijding. Bel 0294 - 72 84 04 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Wespennesten voorkomen

Wespen bouwen hun nesten voornamelijk op beschutte plaatsen zoals openingen van zolders, spouwmuren en kelders of onder een dakpan. Als je een wespenplaag wilt voorkomen, kun je er daarom beter voor zorgen dat de toegangen tot dergelijke ruimten afgesloten zijn. Is het kwaad al geschied en heb je een wespennest in huis of in de tuin? Wij verwijderen dit snel en deskundig en zorgen daarmee dat de overlast verdwijnt.

Twijfel je of de overlast die je ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop je deze dieren kunt weren/bestrijden.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Ons werkgebied

Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn, Amsterdam, Weesp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

We zijn je graag van dienst in Amstelveen en omgeving.

Hoofdvestiging