0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Amstelveen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Amstelveen

Wespen bestrijden Amstelveen

Wespen zijn insecten die in de zomer voor veel hinder kunnen zorgen. Omdat ze aangetrokken worden door lekkere, zoete geuren en felle kleuren én zullen steken zodra ze zich bedreigd voelen, hebben ze al vele etentjes, borrels en stranddagjes verpest. Je wilt het liefst dat deze dieren zo ver mogelijk uit de buurt blijven. Maar hoe doe je dat?

Uiteraard kun je allerlei huis-tuin-en-keukentrucs toepassen om wespen te weren, de middeltjes variëren van citroen met kruidnagel, wierook en opgebrande koffie tot zelfgemaakte wespenvallen. Het is echter een feit dat wespen nu eenmaal bij het zomerseizoen horen. Daarnaast zijn wespen ook zeer nuttige dieren, ze vangen bijvoorbeeld veel andere (hinderlijke) insecten.

Individuele wespen bestrijden is dan ook eigenlijk geen goed idee. Een ander verhaal wordt het natuurlijk wanneer er in of rondom je woning een wespennest is gebouwd. Is dit het geval? Schakel in Amstelveen of omgeving dan de hulp in van de door ons aangedragen professional. Bel 0800 255 3733 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Wespennesten voorkomen

Wespen bouwen hun nesten voornamelijk op beschutte plaatsen zoals openingen van zolders, spouwmuren en kelders of onder een dakpan. Als je een wespenplaag wilt voorkomen, kun je er daarom beter voor zorgen dat de toegangen tot dergelijke ruimten afgesloten zijn. Is het kwaad al geschied en heb je een wespennest in huis of in de tuin? Wij verwijderen dit snel en deskundig en zorgen daarmee dat de overlast verdwijnt.

Twijfel je of de overlast die je ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop je deze dieren kunt weren/bestrijden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amstelveen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amstelveen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606