0294 - 72 84 04

Ongediertebestrijder nodig in Amstelveen?

Bedwantsen bestrijden Amstelveen

Bedwantsen voeden zich met mensenbloed. Na de beet veroorzaakt het speeksel van dit ongedierte een geïrriteerde huidreactie in de vorm van zwelling en jeuk. Omdat de bedwants een heel klein insect is, is hij met het blote oog soms lastig waar te nemen.

Denk je dat je bent gebeten door een bedwants? Neem dan in Amstelveen en omgeving contact op met MDB ongediertebestrijding. Bel 0294 - 72 84 04 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij hebben jarenlange ervaring in het succesvol verwijderen van bedwantsen.

Zijn bedwantsen gevaarlijk?

De klachten na een beet van een bedwants kunnen variëren van geen reactie tot uitgebreide huidklachten, die nog dagen na de beet kunnen aanhouden. De wondjes genezen over het algemeen snel. Soms komen huidinfecties voor. Als de bultjes worden opengekrabd ontstaan littekens. De rode vlekjes zijn pas na enkele weken volledig verdwenen. De aanwezigheid van bedwantsen kan voor mensen op deze manier veel overlast geven.

Hoe te handelen

Deskundige bestrijding is het enige wat je kunt doen tegen overlast van bedwantsen. De plaatsen waar de bedwants vaak zit, zoals plinten in slaapkamers, de ombouw van bedden, randen van matrassen, richels van bedden en achter schilderijen, worden behandeld.

Beddengoed moet uiteraard direct worden gewassen of gestoomd. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om de bedwants volledig uit te roeien. Woon je in Amstelveen of omgeving? Dan informeren wij je graag over de mogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Ons werkgebied

Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn, Amsterdam, Weesp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

We zijn je graag van dienst in Amstelveen en omgeving.

Hoofdvestiging