0294 - 72 84 04

Ongediertebestrijder nodig in Amstelveen?

Muizen bestrijden Amstelveen

Hoor je ’s nachts wel eens getrippel op zolder of tref je af en toe kleine langwerpige keutels aan bij het schoonmaken? Dan heb je vrijwel zeker muizen in huis. Ze kruipen ook zo je woning binnen. Vanwege hun zachte skelet hebben ze aan een opening van een halve centimeter al voldoende.

Slaag je er niet in om ze zelf te vangen, heb je er de tijd of de middelen niet voor, of zijn de aantallen simpelweg te hoog opgelopen? Neem in Amstelveen dan contact op met MDB ongediertebestrijding. Dan zorgen wij voor de bestrijding en geven we je handige preventietips om de muizen ook in de toekomst op afstand te houden. Bel 0294 - 72 84 04 of vraag een offerte aan via het contactformulier. We doen zowel zakelijke als particuliere bestrijding.

Aanwezigheid muizen opmerken Amstelveen

Muizen laten doorgaans allerlei spoten na. Je hoeft dan ook geen expert te zijn om hun aanwezigheid vast te stellen. Hoor je regelmatig krassende geluiden in de vloer of in de muur? Vind je af en toe uitwerpselen? Dat zijn de gebruikelijke manieren waarop muizen hun aanwezigheid prijsgeven.

Verder knagen ze aan alles wat ze tegenkomen. Ze knagen voedselverpakkingen kapot om aan eten te komen maar ook je kabels, meubels en andere harde materialen moeten eraan geloven. Hun tandjes stoppen namelijk nooit met groeien. Ze moeten simpelweg blijven knagen om die tanden niet te lang te laten worden.

Weren muizen Amstelveen

Ken je die bedompte ammoniakgeur van zolders of garageboxen die weinig gebruikt worden? Dat is de kenmerkende geur die muizen achterlaten. Deze geur is niet alleen onaangenaam, het geeft ook blijk van de weinig hygiënische omstandigheden waarin de muizen leven.

Muizen veroorzaken schade, ze zijn smerig en misschien moet je er ook wel niet aan denken om ze zomaar ergens tegen te komen. Allemaal redenen om ze vooral buiten de deur te houden. Maar hoe weer je muizen? Hoe voorkom je dat je met ze te maken krijgt?

Het belangrijkste is dat de muizen geen toegang hebben tot voedsel. Ze leggen niet graag grote afstanden af bij het verzamelen van voedsel. Bewaar daarom je etenswaren in flessen of bussen van harde materialen. Wees alert op achtergebleven en rondslingerend voedsel en maak zeer regelmatig schoon. Dan wordt je huis al bijzonder onaantrekkelijk voor muizen.

En om te voorkomen dat ze je woning binnenkruipen is het belangrijk om kleine openingen (gaten en kieren) zoveel mogelijk af te sluiten. Vergeet daarbij ook de ruimtes onder deuren en de ingangen van ventilatiekanalen niet. Muizen hebben echt maar een hele kleine opening nodig om bij je binnen te dringen.

Professioneel muizen bestrijden Amstelveen

Hebben de muizen zich eenmaal in je huis of bedrijfspand genesteld dan kom je er nog maar moeilijk weer vanaf. Ze laten zich niet altijd even gemakkelijk vangen en ze plantten zich razendsnel voort. Heb je alles al geprobeerd en lukt het je maar niet om alle muizen weg te krijgen?

Maak dan gebruik van onze professionele hulp bij de bestrijding van muizen. Zeker bij grotere aantallen en wanneer het muizenprobleem telkens weer terugkomt is onze aanpak zeer effectief gebleken.

Contacteer MDB ongediertebestrijding voor muizen bestrijden in Amstelveen

Ben je benieuwd of wij ook jou van je muizenprobleem kunnen verlossen en welke werkwijze we daarvoor hanteren? Bel MDB ongediertebestrijding in Amstelveen op 0294 - 72 84 04.

Bij het bestrijden van muizen gaan we altijd doelgericht aan de slag. We gebruiken daarbij alleen bestrijdingsmethoden die voor de ongediertebranche zijn goedgekeurd. En we beschikken over goede strategieën voor zowel woonhuizen als bedrijfspanden.

Als je vooraf graag een offerte zou willen ontvangen kun je gebruik maken van het contactformulier. En wie weet komen we dan binnenkort bij je langs om je te helpen met het bestrijden van jouw muizenprobleem.

 
 

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Ons werkgebied

Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn, Amsterdam, Weesp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

We zijn je graag van dienst in Amstelveen en omgeving.

Hoofdvestiging