0294 - 72 84 04

Ongediertebestrijder nodig in Amstelveen?

Vliegen en muggen bestrijden Amstelveen

Vliegend ongedierte wilt je liever niet in je huis aantreffen. Muggen, vliegen en rioolvliegjes zijn onhygiënisch en dragen bacteriën met zich mee die verschillende ziekten kunnen veroorzaken. Natuurlijk weet je zelf wel raad met een enkele vlieg of mug, maar als er een plaag is ontstaan heb je voor de bestrijding een professionele ongediertebestrijder nodig. In Amstelveen en omgeving kun je hiervoor een beroep doen op MDB ongediertebestrijding.

Muggen bestrijden

Muggen kunnen een probleem vormen wanneer ze in grote aantallen voorkomen. Laat je niet langer vrijwillg lek steken, en schakel onze professionals in. Wij lokaliseren de broedplaatsen van de muggen en gaan deze vervolgens met speciale technieken te lijf.

Vliegen bestrijden

Vliegen zitten graag op voedsel en verrot afval. Op die manier verspreiden ze allerlei bacteriën. Kom daarom snel in actie tegen bij vliegenoverlast. Schakel vandaag nog onze specialisten in!

Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes, ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, leven normaal gesproken in het rioolstelsel. Wanneer er een lek in de riolering ontstaat, spoelen de eitjes van de rioolvlieg mee naar buiten. De sliblaag die bij lekkage ontstaat is de ideale voedingsbodem voor de rioolvlieg, waardoor er al snel een plaag ontstaat. Het is noodzakelijk om de oorzaak van het probleem aan te pakken. Wij helpen je hier in Amstelveen graag bij.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Ons werkgebied

Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn, Amsterdam, Weesp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

We zijn je graag van dienst in Amstelveen en omgeving.

Hoofdvestiging