0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Amstelveen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Amstelveen

Vliegen en muggen bestrijden Amstelveen

Vliegend ongedierte wilt je liever niet in je huis aantreffen. Muggen, vliegen en rioolvliegjes zijn onhygiënisch en dragen bacteriën met zich mee die verschillende ziekten kunnen veroorzaken. Natuurlijk weet je zelf wel raad met een enkele vlieg of mug, maar als er een plaag is ontstaan heb je voor de bestrijding een professionele ongediertebestrijder nodig. In Amstelveen en omgeving kun je hiervoor een beroep doen op de door ons aangedragen professional.

Muggen bestrijden

Muggen kunnen een probleem vormen wanneer ze in grote aantallen voorkomen. Laat je niet langer vrijwillg lek steken, en schakel onze professionals in. Wij lokaliseren de broedplaatsen van de muggen en gaan deze vervolgens met speciale technieken te lijf.

Vliegen bestrijden

Vliegen zitten graag op voedsel en verrot afval. Op die manier verspreiden ze allerlei bacteriën. Kom daarom snel in actie tegen bij vliegenoverlast. Schakel vandaag nog onze specialisten in!

Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes, ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, leven normaal gesproken in het rioolstelsel. Wanneer er een lek in de riolering ontstaat, spoelen de eitjes van de rioolvlieg mee naar buiten. De sliblaag die bij lekkage ontstaat is de ideale voedingsbodem voor de rioolvlieg, waardoor er al snel een plaag ontstaat. Het is noodzakelijk om de oorzaak van het probleem aan te pakken. Wij helpen je hier in Amstelveen graag bij.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amstelveen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amstelveen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606