023 - 799 00 35

Ongediertebestrijder nodig in Amstelveen?

Een rat of muis in huis?

Bij veel mensen gaan de haren al overeind staan bij de gedachte aan een muis of rat in huis. Dat is niet zo vreemd, want muizen en ratten zijn onhygienisch en verspreiden bacteriën en ziektes. Ook zorgen ze voor stankoverlast en kunnen ze ernstige schade toebrengen aan uw woning. Heeft u in uw woning in Amstelveen muizen en ratten ontdekt en heeft u meer nodig dan een muizenval om dit ongedierte te bestrijden? Neem dan contact op met MDB ongediertebestrijding. Wij helpen u graag bij de bestrijding van deze knaagdieren.

Muizen en ratten bestrijden in Amstelveen

Muizen en ratten knagen aan meubilair, hout, plastic en zelfs bekabeling. Veel mensen proberen een muizenplaag op te lossen door doe-het-zelfproducten te gebruiken. Deze methoden lossen het probleem echter vaak niet bij de bron op. Hierdoor blijven muizen terugkomen. Wilt u voorgoed af zijn van muizen in huis? Kies dan voor professionele bestrijding.

Net als muizen kunnen ratten voor veel schade zorgen. Bovendien dragen ze vlooien, mijten, teken en soms zelfs salmonella met zich mee. Wij pakken een rattenplaag vakkundig aan. We maken geen gebruik van gevaarlijke rattenvallen of inhumane rattenbestrijdingsmiddelen. Wilt u meer informatie over het bestrijden van muizen of ratten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we zijn u graag van dienst.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Ons werkgebied

Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn, Amsterdam, Weesp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Hoofdvestiging